Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev från en politiker till en sjuk Fas 3:are

A-B-C Fas tre

är väl underbart

Står det i mitt brev

du dör ändå snart

 

Ditt nya skal

blir utanförskap

En underbar lag

för sjuka av alla slag

 

Även om du är en skugga

av ditt forna jag

Får det duga

för att jobba gratis en dag till

 

Krass sanning

vi ger dig

Lidandets förkortning

på en underbar stig

 

Så säg inte nej

att få dö fort måste vara din grej

Du slipper sjunga aj

när du klär på dig sista fasens d-ö utförsäkringsställ




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-21 19:37



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Fas tre är av ondo.
2015-04-21

    ej medlem längre
Bra skrivet
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP