Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är en marodör

Tiden är en marodör

Vad den gör?

Den härjar i vår kropp

I våra relationer

I vår ekonomi

Den inte bara stör

Helt enkelt bara förstör

 

Tiden kan aldrig förnya




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-22 13:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En klockren sanning! Kan man inte säga upp den?
2015-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Klockren!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP