Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ditt

Jag vill inte veta ditt och datt

Jag vill inte höra ditt och datt

Bara ditt!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP