Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen bild, fotat vid havet igår kväll)


Magisk stund



vi drunknar
i varandras själar

magisk stund

våra kroppar
löses upp

smälter samman
med varann

andas innerligt
starka sen,

lyfta av stunden




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 239 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-22 19:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme som sprids i själ och hjärta ! Underbart :) <3
2015-04-23

  Sofhia Wirström
underbara
varma ord
om kärlek
mellan två
som är det
vackraste
och finaste
som finns
bra skrivet
2015-04-23

  Hanna Mari Wallin
kärlekens ömma vackra stunder
2015-04-23

  Marita Ohlquist VIP
Vackra ord om ett kärleksmöte!
2015-04-22

  Rise Little One
Harmoniska stunder
2015-04-22

  KYREUS of Sweden
Symbios
2015-04-22

    ej medlem längre
Innerliga ord fyllda av kärlek.
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell