Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar mina skrivarvänner ...


Det är ovanligt tyst här ikväll ...

... jämväl
det så verkar 
ha varit under dagen ...

Känns lite tomt,
ensamt och ödsligt
att logga in 
och möta inkorgens
ovanligt låga aktivitet ...

Tänker så som 
den obotliga optimist
med flytväst
jag kommit att bli och är,
att det är ett friskhetstecken
och en positiv indikation
för att vårsolen
lockat ut fler i verkligheten ...

... något som kanske
kanske kommer att
generera mer inspiration
för kommande dagar och nätter
då aktiviteten återgår till det normala
och kanske mer än så ...

Då blir det ju mer att läsa igen
och kanske det blir tillfälle
att åter få kommunicera 
med en och annan skrivarvän ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-22 21:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bra konklusion - allt handlar inte om en själv... situationen känner jag igen - från att periodvis inte hinna läsa och svara, till periodvis tom brevlåda ;)
2015-05-01

  KattenKin VIP
Du får skriva nån brandfackla som tar hus i...! ;) Skojar bara, det är nog upp och ner med aktiviteten för alla!
Fin text, att våga berätta att man saknar!..
2015-04-28

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa perioder har folk mycket annat för sej...som nu på våren när man gärna vill ut så mycket som möjligt...
2015-04-25

  P-E-H
Ja, utan kontakt med skrivarvännerna här... och utan nya texter att läsa så infinnersig en smärre oro... Det börjar väl inte ta slut?

Skönt att inte vara ensam om känslan... det bevisar ju motsatsen.
2015-04-23

  Sofhia Wirström
dina ord
går som vanligt
rakt in i hjärtat
träffsäkert
dina ord får mig
att tänka vidare
på det du skriver
bra förmedlat
2015-04-23

  Hanna Mari Wallin
väntar på nya texter i från dig, du skriver rakt in i våra hjärtan
du har förmågan att öppna nya tankebanor och inspirera.

vi väntar här på dina nya ord som bildar dina meningar


2015-04-23

  Ingrid Trolle
Att se solen och
de försiktigt sprickande
knopparna är en obeskrivligt
skön känsla av befrielse och
förväntningar på en vacker
kommande tid.
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP