Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Singel-livet suger stundom ...


Ibland händer det att även jag ...

... behöver en hand
att få hålla i ...

Speciellt
sådana dagar
som är mindre minnesvärda
och eller
då tillvaron står inför förändring
och sedan länge efterlängtade svar
blott bara visar sig utebli ...

Tanken till mig 
oförväntat kom ikväll
i avsaknad av
sådant som normalt
brukar distrahera 
sådana tankar 
från att ens få en chans
till att störa mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-22 22:00



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
alla behöver vi
ha någon att hålla
i handen
någon som sakta
stilla viskar
att allt ordnar sig
allt blir bra
fina rader
som går rakt in
2015-04-23

  Ingrid Trolle
Allt kommer till den
som har tid att vänta
2015-04-22

  Rise Little One
Det är bara mänskligt att ha sådana tankar.
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP