Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala är silver .....

Prata, prata, prata ur pratapparaten
prata data prata data
Prata runt, prata strunt, prata tunt
Vem vet mest?
Vem vet bäst?
Vem är snabbast?
Vem ljuger?
Vem duger?
Vad suger?
Vad var det du sa?
Vad är inte bra?
Vem ska vi tala om sen?
Hon- Han -Hen ?
När tungan är vass, blir alltid någon kass
Pratar med kluven tunga det gör gamla som unga
Lyssna på vad som kommer över dina läppars guld
Ta ansvar och sluta att på andra lägga skuld




Fri vers av Kalevas penna
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-23 19:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt formulerat samt sammanfogat
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna