Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund på kammaren

Dina ögon dämpar min hunger
din tunga släcker min törst
Värm mig du käraste, med ditt pulserande hjärta
Låt din andedräkt syresätta mina vener
Elden är lös, okontrollerad slår lågorna i takbjälkarna




Fri vers av Kalevas penna
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-20 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna