Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon äger

Det var inte som en lätt krusning precis
utan mer som ett stort bowlingklot som kom rullande
mot hennes blottade bröst

helt oväntat tappade hon fotfästet
hjärtat bankade hysteriskt
hon såg verkligen helvetet brinna, djupt nere i avgrunden

hon höll sig krampaktigt kvar i en gren
som vänligt och ömsint sträckte sig ut mot hennes skälvande händer

Högt däruppe finns friheten
och kärleken
hon måste stå på tå för att skönja den långt bort i horisonten
- Det är dit jag ska

En kropp som darrar av rädsla
men med en övertygelse om att allt kommer att bli bra till slut
Med fast beslutsamhet
börjar den mödosamma vandringen uppåt
en lektion i konsten om att sluta göda sitt eget lidande

Hon sveper den röda superhjältemanteln över sina axlar
lyfter och flyger stark över träden
bärandes en hjälm av guld som skimrar och blänker ikapp med solens strålar
det känns märkligt
att det som sårat och smärtat så mycket
tillslut kan bli en vacker och välslipad diamant




Fri vers av Kalevas penna
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-01 16:46



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hon äger, totalt
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna