Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar dig

Doften
av din hud har etsat sig fast på min hals
Lakanen
andas och minns din kroppsvärme
Du har gått
jag finns kvar här och orkar inte flyga med en bruten vinge




Fri vers (Fri form) av Kalevas penna
Läst 250 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-05-19 17:30



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om saknad!
Starkt avslut.
2015-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna