Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kärleken och glädjen kvävs av egot hamnar hjärtat bakom galler


Egoboy hälsar på

Bråka inte med mig nu, sluta retas
Jag avskyr när jag släpper in dig in
under mitt skinn
utan förvarning är du där som ett kliande eksem
uppvaktande, sofistikerat lismande.
Avundsjuktsgrön, svartsjukesvart, kamplysten och positionerad.
Det är tröttsamt att ha dig på besök
Schas på dig-flytta dig -kamma dig




Fri vers (Fri form) av Kalevas penna
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-16 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna