Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet doftar kärlek

Det ligger människor
tätt sammanlänkade
högt uppe på den mossbeklädda bergsplatån
de är många
de ligger där på rygg och ser förundrat upp på stjärnhimlen
Ingen talar
de ligger bara stilla på rygg och känner värmen från varandra
begrundande
tysta
en hand söker försiktigt efter någon annans hand
Inga ord bara samhörighet




Fri vers av Kalevas penna
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-29 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna