Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndagskänslor

När jag trampar på de sköra snäckskalen vid strandbrynet
tänker jag
att det måste göra ont på dem
när de krossas så brutalt under mina skor




Fri vers av Kalevas penna
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-23 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kalevas penna