Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan det vara en god idé att tänka efter lite grann innan vi låter våra rädslor locka fram vår destruktivitet när vi sätter hjärtan i brand ...


Bara en liten hypotes kring ...

... lite av
allt och ingenting ...

Om vi betänker
att du finner ut
det faktum att
jag kanske är ämnad för dig ...

... och att du just därför
finner det så skrämmande
att du bestämmer dig
för att bränna mig ...

... för att förebygga 
risken att jag 
en framtida dag
kanske kommer att lämna dig ...

Om du får mig
att tro och känna
tillräckligt mycket
att du är ämnad för mig
kommer det att 
vara för mig förödande ...

Du kommer att lämna
mig med mitt hjärta
söndertrasat och blödande ...

Men framtiden för dig
kommer att bli 
en evig jakt 
utan att du finner någon som
någonsin kommer
i närheten av att kunna dig ge
det du fick känna 
och uppleva med mig ...

Emedan jag
obevekligen en dag
kommer att finna 
den kvinna
som verkligen är ämnad för mig
och som kommer 
att få avnjuta hela mig
resten av mitt liv ...

... till skillnad mot dig  ...





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-24 04:06



Bookmark and Share


  P-E-H
Ja, vår instinktiva rädsla kan rädda livet på oss i de mest oförutsedda situationer... men spelar oss ofta spratt som försvårar vår vardag.

Fint formulerat om rädslan för att bli övergiven som många, många människor lever och dör med.
2015-04-24

  Sofhia Wirström
bra skrivet
bra formulerat

2015-04-24

    ej medlem längre
Känsla av bitterhet får jag när jag läser detta välformulerade stycke..
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP