Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag inte svarar när någon försöker ringa mig så beror det antingen på att jag sitter i ett annat samtal eller så är det rätt illa med mig ...


När du väntar på ett samtal ...

... som du hoppas på
ska ge dig de svar
du så innerligt hoppas få ...

Då är det ingen dum idé
att se till att närvara
så att när det ringer
det finns en chans
för dig att svara ...

Visst kan det vara ett svar
du kanske ej önskar dig ...

... Men! ...

Om du ej svarar
kanske du just därför
går miste om 
det du allra helst önskar dig ...

Bara en liten tanke
och ett tips 
från en som har viss erfarenhet
till dig som går i väntans tider
för att få svar på det du ej ännu vet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-24 09:01



Bookmark and Share


  Hans Christian
"för att få svar på det du ej ännu vet …" Problemet Peter att jag sedan jag var 14 - visste-vet - allt - så långtråkigt i längden :o) - och extremt melankolisikt när du på något sätt redan då visste att du skulle slänga bort allt...
2015-04-24

  Sofhia Wirström
fint skrivet om
att finnas där
hopp finns i texten
inte bara den som hör
av sig ska finnas
utan även den andra

2015-04-24

    ej medlem längre
Min hoppets låga tändes i och med denna din text. Tack Peter. Dina fingrar i samband med dina synapser har en näst intill övernaturlig förmåga att trösta i svåra stunder.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP