Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Mellan himmel och hav



livligt, lockande
lekfullt

sveper ni fram
över sommarblå
himlavalvet


inget synes
för er omöjligt


mellan himmel
och hav




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-24 09:03



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor
Bilden förstärker läsupplevelsen
2015-04-24

  Sofhia Wirström
inget i livet är omöjligt
tack för påminnelsen
så ska vi alla tänka
visdom i dina rader

2015-04-24

  Lars Hedlin
Liv och värme! :) kram
2015-04-24

  Hanna Mari Wallin
du är fantastisk med dina metaforer

man inandas havsluften man kan göra fiskmåsarna skri man känner sommardagen

underbart!
2015-04-24

  KYREUS of Sweden
Flying on the wings
of Love.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell