Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla män skulle vilja vara en hjälte


En superhjälte

En mänsklighetens riddare

En våghals som inte rädder sig för någonting

En riktig gentleman som först och främst

månar om damerna när det kommer

till farorna

För ingen eller inget får göra dem illa

nu när han finns till

Så alla de män som slår på sin kvinnor åker nu

själva på en propp när superhjälten

ställer sig i vägen och slår näven i bordet

och säger stopp

Sluta genast upp och kör med en sådan där

dålig stil

Ja, så alla män skulle vilja vara en superhjälte

som står för hopp då allting annat

genast går bort

Eller vad säger du doktor Phil?

Ära och berömmelse för vårat mod vill vi alla ha

Alla vi superhjältar som förhindrar en massa mord

och orättvisor varenda dag

Vi som krossar alla faror som vi stöter på

Det är en superhjälte av idag

Och om någon skulle fråga mig om jag skulle kunna

tänka mig att vara en superhjälte

skulle jag enkelt bara svara, Ja...

Ken Cassel
24/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel