Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inga ursäkter - blott bara en uppriktig förklaring ...


Känner mig rätt nöjd med mig ...

... just 
här och nu ...

Har gått igenom inkorgen
och besvarat två sidor
med brev och kommentarer
som av olika skäl
inte blivit besvarade tidigare ...

Men vissa dagar
i allmänhet
och 
vissa tider på dygner
i synnerhet
vill inte mina ögon
riktigt följa med ...

... eller så är
jag blott lite för trött
för att göra mer
än att läsa dagens texter
kanske skriva en och annan själv
och eller
blott bara vara inloggad här
i avvaktan på
några svar  jag hoppats få ...

Som den usla singel-existens
jag är och lever i
är min dygnsrutin
någonting jag gärna hoppar förbi ...

Sover mest dagtid
och väljer dygnets mörka tid
för mitt mer aktivt inaktiva liv ...

... då sängen inte är så lockande
när det saknas den jag längtar
att få somna 
nära tätt intill
bredvid ...

Nu loggar jag ut för dagen
men vi ses nog här till kvällen igen ...

Hoppas du får en fin dag
och har incitament i ditt liv
för att avnjuta den 
så som man borde och ska ...

... till skillnad
från en sådan som jag ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-24 09:51



Bookmark and Share


  Hans Christian
Nä! Nu är måttet rågat!

Du får börja prova "dejta" på nätet eller vad som helst…

Spelar ingen roll…skriver man som du så har man många gånger om "Förtjänat" att vakna så där 30 min innan din kvinna…och bara ligga och titta på underverket! - Eller vad anser resten här på sidan?
2015-04-24

  Hanna Mari Wallin
ser fram emot fler skrivande ord i från dig

"och vadå en sådan som mig"

du tillför väldigt mycket till andra i ditt skrivande, och säkerligen också i det verkliga livet.


2015-04-24

  Sofhia Wirström
din text är ärlig
fin
stämningsfull
berörande
dina ord de går rakt in

2015-04-24

  Åsa Njunjes
Ärlig uppriktighet i denna och till trots en uppgiven känsla lämnar den mig med en förnyad insikt om att det är just där i acceptansen av det som verkligen är som förändringen kan ske.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP