Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammråttor

Du kanske städar som en galning
men jag är säker på
att du någon gång har hittat
dammråttor under sängen

Och jag kunde slå vad om
att du aldrig har smakat på dem
för det har jag
aldrig heller




Fri vers av stenhur VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP