Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm för många många år sedan


Det röda lejonet

Min bror och jag
satt i överändan på trappan
ner till källaren
Det röda lejonet
stökade därinne

Jag sa Vi måste fly
men min bror smällde knallpulver
med en sten mot cementen

Det röda lejonet
stökade värre och röt
och vi sprang

Det röda lejonet
kom ut i dörren
och kastade en piassavakvast
efter oss




Fri vers av stenhur VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 14:59



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Spännande dröm. Något av en skräckis.
2015-04-25

  walborg
Kanske en början till en inre dialog ...? Kul läsning
2015-04-24

  Nanna X
sitter en dröm kvar så länge är den nog viktig. vem är lejonet? livet, kärleken, vreden ?
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP