Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina båda bidrag till Svenska haikusällskapets haikuverkstad idag.


Haiku x 2, apr-15

 

Vårdag
vid nocken sjunger
takläggaren


En kvinna
går längs perrongen
duvan före

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 343 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-24 20:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Njuter av dina iakttagande dikter.
2015-04-25

    ej medlem längre
så kewl med människor som faktiskt kan skriva haiku
fin
2015-04-25

  Deva
Den första var min klara favorit bland bidragen, den är inetsad i minnet;-)
2015-04-25

    ej medlem längre
Två kapabla haiku, den första något vassare i sin avslutning!
2015-04-25

  Gunnel Eriksson VIP
Båda är bra, ettan genial.
2015-04-25

  petter rost
Två stjärnskott! Den första är nog den finaste bild av en vårdag jag sett – så allt igenom egen och oanvänd. Den andra så ohyggligt kärleksfull och rik – att få se den promenaden. Som när jag en morgon kom lite för Systemets öppnande och det framför mej utanför dörren stod tre kajor, först i kön. Det blev också en haiku.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H