Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla från fönstret

Kallt igen
Kylan kommer in genom fönstret
Den omsluter mig
Tar mig i ett fast grepp
Vill inte släppa
Jag blir rädd
Jag vill fly
Kanske det går den här gången

Det går nog inte den här gången
Kylan har fångat mig
Med kylan kommer tankarna
De kyliga och mörka
Ljus och värme behöver jag
För att få bort de kyliga och mörka

Jag stänger fönstret, tänder lampan
Jag kryper ner under filten
Det är ljust och varmt igen
Jag är inte rädd längre




Fri vers av Solskensskugga
Läst 130 gånger
Publicerad 2015-04-24 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga