Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnekelsen

är den sista fasen i ett folkmord
när man slutfört den fysiska utrotningen
och utanför är allting tyst
ledarna när man har mördat männen
kvinnorna när man har våldtagit
barnen när man har knivat de äldre
när de skelettliknande överlevarna drivits bort
och i deras ställe kommit andra invånare
lämpligare hälsosammare
när man har målat med vitt färg över
tjärans fläckar blodets
när man har bytt namn på byn
återstår bara minnet kvar
då tar man också det i sikte
som det sista offret




Fri vers (Fri form) av Shqiptar
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-24 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shqiptar
Shqiptar