Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under den gröna linden

du hamnade vid vår dörr
framåtlutad, händer över knivsår
och du sjöng ut i den här morgonen
att alla hela tiden vetat
att du skulle leva och dö på gatan
och att om vi träffas igen
gör vi det under den gröna linden

du gav kanylerna till poliserna
som hängde över din bår
och i den sorgsna sekunden
önskade du att de skulle emot dig med
men du kommer att leva och dö på gatan
och om vi träffas igen
gör vi det under den gröna linden




Fri vers av 99knivesinside
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-25 09:19



Bookmark and Share


  Respons VIP
En vacker dikt om en stor tragik.
2015-05-31
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside