Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Åsa!


Drottning av Dagen



Just a small town girl
Du var
I en värld av stigma

du bar en krona
spröd som av glas

jag vet vad du slogs för

alla dina försök
att nå de
onåbara
de stängda
de vrängda

ut och in
var orden vända

din kraft så stor
jag såg tecken
i en dröm

den bar dig
in i det vita
din krona lyste
och gjorde dig till
drottning av dagen

ville ge dig
ord som lindrar
att hålla tag i

ristade i din krona









Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-26 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder