Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det väsentligaste i livet kan ej värderas utifrån monetära värden ...


En liten kyss, en kram ...

... en lätt smekning ...

Tänk så lite
vi stundom behöver
för att återfå 
känslan av hopp
och tron på
möjligheten till läkning ...

Lite synd det är
att så få 
vare sig
inser eller vill förstå ...

... att det väsentligaste
för vår hälsa 
och för hur vi mår
inte är sådant som
behöver eller kan 
bokföras över 
fast eller löpande räkning ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-04-26 21:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var bra, tänkvärda ord...
en tankeställare...
2015-04-30

  Magica VIP
Bra skrivet.
2015-04-29

  P-E-H
STOR och viktig sanning.
2015-04-27

    adwasbusy
Helt sant, bra skriv där.
2015-04-27

  Ingrid Trolle
Tyvärr har de flesta
för bråttom att stanna
upp för att räcka ut
en hand.
Väl skaldat.
2015-04-27

  WyS VIP
Närhet är näring!
2015-04-27

  Hanna Mari Wallin
Så sant. en viktig påminnelse för oss alla.

Bra skrivet "som vanligt"
2015-04-26

  aol
Sant bra och berörande skriftat vännen
2015-04-26

  Angela Bohlin VIP
Klockren Peter!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP