Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behövde bara få sätta ord på några tankar och funderingar ...


Ibland är det nödvändigt att gå vilse ...

... för att finna 
nya vägar och upplevelser i livet ...

Ett talessätt
som för mig
stundom känns
lite svårt att värdera
huruvida det är rätt eller fel ...

Ty jag känner
det lite som
om jag över tiden
varit inte annat än vilse
sedan jag för ett antal år sedan
valde att lämna bakom mig
det mesta av den då
mer invanda striden
för det som mer konventionellt
anses vara normen
för det dagliga livet ...

Tänker lite som så
att det jag behöver
är ej 
att fortsätta i min vilsenhet
utan istället finna ut
ett sätt att lyckas välja rätt
väg att gå
för att det som mest väsentligt
är för mig
äntligen kunna nå ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-26 23:58



Bookmark and Share


  Margit Grell
Ibland är det nödvändigt att gå lite vilse, tror jag, för att sedan hitta den rätta vägen.
2015-05-01

  P-E-H
Jag håller med dig i detta. Att gå vilse gör ju ingen nytta om man inte kämpar för att hitta ut... och lär sig något på den resan.
2015-04-27

  Hanna Mari Wallin
Älskar sista stycket i din text här.

och instämmer i att det alltid är rätt att söka rätt väg att gå
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP