Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst älskad


kysser skumrandiga
havskanten

vet att kärleken
är besvarad


här behövs
inga ord

allt vilar
innerligt sant
i tystnaden





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 541 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-27 12:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Vackert med naturens egen röst...
2018-07-21

  Mirreh VIP
Först var det titeln. Sen rös jag igenom hela texten. Pirrigt vackert!
2015-04-27

    ej medlem längre
Så otroligt fint skrivet med både djup och känsla..
2015-04-27

  Hanna Mari Wallin
innerligt sant i tystnaden, lysande!

det är ju så äkta kärlek är...den behöver inte en reklamskylt

bokmärker!
2015-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Blir varm o go i hjärtat när jag läser din fina text!
2015-04-27

  Rise Little One
Jag får sinnesro mha din vackra text! Tack vännen.
2015-04-27

  KYREUS of Sweden
Så vackert!
2015-04-27

    ej medlem längre
Havet och dina ord...en poetisk skönhetsupplevelse.
2015-04-27

  Lars Hedlin
Vaggas in i en varm mjukhet :)
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell