Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara

Att vända blad
Skriva det nya livet
mitt blad
Går inte vända
faller ner
Virvlar runt
Ett ystert höstblad
När det landat
tar vinden det
Hinner aldrig skriva
Jag får nöja mig med
Att vara i tanken
Min tanke
Som blir tankar
jagar fram
Som vinden
I en löv hög




Fri vers (Fri form) av Dito VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-27 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP