Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min innersta längtan



Rosa drömmar sköljer rent, från strupe
ända ner - till skötes längtande väggar
Ekar tomma, livets korridorer
bakom slutna dörrar hörs skratten eka, en saga
med odiktat slut
som armlöst famnar, den okrönta utav mödrar

Handmålade cirklar, livslinjer viskar - till insidan utav naveln - som otåligt väntar;


bjud upp till dans, leendet vill le för att läpparna vill spricka
ur glädje sjunga och bli den flod som lever för livets skull

efter nio månader, utav väntan








Fri vers av Baystream
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-27 15:30



Bookmark and Share


    adwasbusy
Vacker, melankolisk. Längtande.
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream