Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett kök



Fyller käft, dövar ord
Kylan som onaturligt slår mot gom, är välkomnande num
om självkänslans flackande, stolta axlar
de ord som vill löpa fritt

i den insida vi kallar Jaget

Skrattar - haha- va fan, sluta vara kär
du kommer ändå torka rester från den bröstkorg
du bär i din famn

att du aldrig lär dig
Tryck två fingrar långt ner i halsen
och kanske du får smaka av, det

som andra kallar för livet









Fri vers av Baystream
Läst 153 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-27 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream