Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår


Nu målar hoppet
vårens skimrande färger
Forsythians guld




Bunden vers (Haiku) av bittemi VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-28 13:23



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Så bra du fick till orden *gillar* / kram
2015-05-06

  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...de bara lyser så vackert...
härlig haiku...
2015-04-30

  Marita Ohlquist VIP
Vi öppnar vinterögonen och njuter!
2015-04-29

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2015-04-28

    ej medlem längre
Underbar lysande vårbild!
2015-04-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd haiku!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP