Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missför-stånd: utveckling

Å mina vänner,
ni säger själen:





Här får ni den,
släng på marken
hoppa och låt det, sjunka
i glömskans svarta hav
sedan vill det
spruta upp, skrika skall
du en dag.

svartsjäl
tomt skal i, hälarna
springer på marken
i alla cirklar

din själ är-
v-
de
en tv-
ek.

Ta språket och släng
det, skjut iväg
det förflutnas makt.

Denna själv-
andes
blick.




Fri vers (Fri form) av Fri Ronja
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-28 09:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggt formaterad anderik diktalstring
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja