Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är faktiskt vår nu ... och då blir det mer av allt vad känelor heter ... Inte blir det bättre när man en sådan som mig ... så du får förlåta mig ...


Nu när dagen sedan länge redan grytt ...

... har jag ännu ej
in i drömmarnas rike flytt ...

Ett framsteg i sig
med tanke på
hur min dygnsrytm
påverkas av 
den närvarande frånvaron
av dig
som är ämnad för mig ...

... eller kanske ej ...

Ty det vore 
så mycket mysigare
om du vore här
nära tätt intill mig ...

... så att jag kunde få
berätta för dig
hur mycket du
betyder för mig ...

... och när jag
kysser din örsnibb
få viska ömt 
hur mycket jag älskar dig ...

Du fattas mig!

... Men uppriktigt sagt
tror jag du så ock
fattas mina läsare
som börjar tröttna
på mitt ständigt
upprepade tjatande
om hur mycket 
jag saknar dig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-28 09:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får inte ge upp...till slut så blir det nog som du vill...
2015-04-30

  Carl Mikael Fäldt
Ibland är tjat väldigt bra!

Tjatandet om saknaden är i min värld guld!

Du skriver ut din längtan på ett allt annat än tjatigt sätt -tycker jag!

Jag lägger mina runor för att den som är ämnad för dig-skall hitta fram!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP