Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LL-varianten för dem med praktiska svårigheter kring det där med läsförståelse ... och som fann föregående textflöde lite för tufft för att kunna förstå ...


Eller mer kortfattat och rakt på sak ...

... Emedan du
såväl i ditt vakna liv
som när du sov
i dina vackra drömmar
om den som älskar dig
och som du så innerligt älskar
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela dig log ...

... den du drömmer om
utav sin oförverkligade
väntan, förväntan
och jämväl
stora ständigt svikna kärlek
till dig 
förtvinade, tynade bort
och på ett eller annat 
sätt och vis 
till slut dog ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-28 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP