Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...den som varit olyckligt kär fattar...


Bland nässlor...


Att älska dig
Är som att försöka gå
Genom en äng
Fylld av brännässlor
Utan att det bränner
Utan att det gör ont

Att gilla dig
Är som att stå omringad
Mitt bland höga nässlor
Stå stilla och inte
Våga röra sig
För det svider
Gör ont
Kliar och bränner
Vid varje rörelse
För varje steg

Att tycka om dig
Lämnar klåda kvar
Som aldrig stillnar

Men att vara förälskad i dig
Är så vackert
Är så underbart
Är så värt
Varje steg
Bland brännande
Nässlor…



TT

© 2015




Fri vers av TT
Läst 336 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-04-28 11:27



Bookmark and Share


  Coldasice VIP
Kärlek ? du fångar känslan så otroligt väl..
Smärtsam
2015-05-19

    ej medlem längre
Ja, vilken smärtande sits! Hur orkar ens någon gå runt i en sådan tillvaro kan man undra? Olyckligt kär, kan verkligen inte vara i samklang med den verkliga kärleken..! väl formulerat! Plågan känns!
2015-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor som nog inte lämnar någon orörd...
2015-05-03

  Baystream
Ja... fast i slutändan gör det fan bara ont.
2015-05-01

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2015-04-30

  P-E-H
Så fantastiskt väl förmedlat sin skönhet, sveda och klåda.

Tack!
2015-04-29

  Sommarina VIP
Kärlekens svåra men underbara
2015-04-28

  Hanna Mari Wallin
texten griper tag

detta är för mig en Romeo och Julia
dikt

så känslodaddad fylld av kärlek och djup svek!

vackert!
2015-04-28

  Peter Stjerngrim VIP
Ett smittande flöde av
alltför smärtsamt välbekant
innebörd och mening
i sin allra mest oheliga förening ...
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT