Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny mark VIII

Jag gick inte på din begravning; det är bara vi kvar
och du, ja, var du egentligen någonsin här?
Jag hoppas att du är torr och varm där du är nu

Sorgen efter dig är densamma som all annan sorg;
insikten att jag kommer kunna leva med att du är död
Jag hoppas att du är frisk och stark där du är nu

Samtalen är över och jag måste bryta upp och gå vidare
så jag säger "Hej då", "Hej då, kompis"
Jag hoppas att du är lugn och trygg där du är nu




Fri vers av 99knivesinside
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-28 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside