Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken i dina armar


det gör ingenting

ingenting alls

att Du
klär av mig lätt
med blicken


nä bara släpp
alla hinder och krav

rym från att vara
alla måstens slav


för Du
det finns inget
jag hellre vill

än att just nu
finnas till

naken i dina
armar




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 837 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2015-04-28 19:37



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
härligt enkel och berörande

2016-01-01

  erkki
Längtans närhet är underbar. Så skirt och vackert du skriver!
2015-12-28

  DominiQueen
Helt ljuvligt! sååå vackert skildrat.. Ord som vill varmt... Tack
Bokmärks :-)
2015-07-08

  Ollle
Spännande text med ett litet pirr i magen!
2015-06-22

  Heikki Hellman
Denna text tyckte jag mycket, mycket…..
vill läsa dig mera!
2015-06-16

    ej medlem längre
Vacker!
Och mycket längtansfull..
2015-05-29

  Ronny Berk
närhets längtan väl beskriven, ja !
2015-05-28

  ULJO
Ljuvligt skrivet
2015-05-05

    MichaellQ
Härligt!
2015-05-04

    ej medlem längre
Jättefint skrivet!
2015-05-04

    Dan Myrbeck
Fin!
2015-04-29

  P-E-H
Så naket, rent och vackert diktat... gillar uppmaningen som träffar rätt..
2015-04-29

  Lars Hedlin
*ler* Bara så underbart vackert att man ler varmt :) <3
2015-04-29

  Marita Ohlquist VIP
En liten gnista och lågan tänds!
2015-04-29

  Hanna Mari Wallin
Instämmer med Thu här!
2015-04-29

  Rise Little One
Ärlighet är nyckel till allt!
2015-04-28

    ej medlem längre
Ärlig åtrå...
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell