Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Magnolia

 

man måste inte

komma på grön kvist för att

vara blomstrande

 




Bunden vers (Haiku) av Måna N. Berger
Läst 406 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-29 00:02



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jättefint å rakt på sak.
Magne fint hihi.
2015-04-29

  Peter Olausson VIP
underbart!
2015-04-29

  Monika A Mirsch VIP
Vårsolen lyser
över dina ord i vitt.
Magnolian och dikten lyser!
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger