Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nazismens fasor upprepas i svenska trasors Fas3

 

Jag vill sjunga en dikt

av medmänsklig plikt

För de som går i trasor

avklädda av Sveriges fasor

 

Vi skapar ett krig

en Fas3 strid

Penning torterar lättvindigt

vilket giftmördar sjuka syndigt

 

Med orden Fas3 är bra

sjunger utnyttjarna

Du ska inget ha

Du är inge bra

 

Omänsklighetens namn

ankrar i vår demokratiska hamn

Egoismen fylls på i påtår efter påtår

i vårt äckliga giriga svenska råttbo

 

Idel psykopater

leker byråkrater

Skriker hejdlöst

blir du riktigt sjuk är du värdelös

 

Själva har de fallskärmar sju

alla dödssynderna tillåts nu

Vem är du

som inte ser det största fel vi har nu

 

En FI som skriker om lön kvinna man

en SD som vrålar om bevara Sveriges män

En sosse ej Palmes vän

eller har ni än värre ingått en allians med Hitlers arme

 

Jag ser hör och sörjer

att empatin dröjer

Alla har ett ögonhölje

som sanningen döljer




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-29 00:57



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
En tragisk verklighet mycket bra fångat.
2015-05-01

  Ponkla
Bra skrivet & känner igen mig i bilden!
2015-04-29

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2015-04-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
På Rim och utomordentlig passande bild mitt i naten om sårbar situation på arbetas markanden. Glad läsa om dina iakttagelser där ute i värkligheten/ som poet på arbetsbesök.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP