Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På sluttningarna i Marocko händer det visst någonting


Kom älskling så går vi härifrån

För här är vi visst inte välkomna längre

Inte för att jag vet vad vi har gjort alla dessa

människor för någonting ont

Men jag tänker inte stanna här för att ta reda på det

Stanna här och hålla på och krusa alla dessa dumma

människor som beter sig som små fån

För vilka tror de att de e´

Tror de inte att vi vet vad som gäller här

på sluttningarna i Marocko

Vad de håller på med

Men om de tror att vi är ett par utländska poliser

som tänker sätta dit dem för någonting

kan de inte ha mera fel

Men kom nu älskling så går vi härifrån

och lämnar dem lite ifred

Ja, vi går och röker en freds joint någon annanstans

istället där vi är välkomna och blir väl mottagna

som de små flummare vi e´

På sluttningarna i Marocko!

Ken Cassel
29/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-29 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel