Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grindslanten

Jag lyssnar

jag hör

Jag ser

ett Sverige

Som är begravt

en tår

Rinner

utefter

Min kind

när jag

Stänger

Sveriges grind




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-29 14:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2015-04-29

    ej medlem längre
Ja gråta kan man åt eländet, det finns inte mycket att glädjas åt längre.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP