Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är förlåta rätt eller fel

 

En liten undran

från en som lever på tundran

Kommer livet åter

till en som förlåter

Tror inte det

bokslutet blir snett

 

Så är man klok inte dum

om man är stum

Och ensam gråter

när man ser dem åderlåta

Sina offer på allt

                       med sin tystnads feghetsmakt                             




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-29 14:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Då jag släpper in Gud i mitt hjärta hjälper Han mig att förlåta.
2015-04-29

    ej medlem längre
Det är svårt att förlåta, ibland klarar man det inte...
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP