Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad och ledsen på en och samma gång

 

Jag är glad och ledsen

på en och samma gång

Känner den inre stressen

på en och samma gång

 

Glad för att de bekämpar

den groende nazismen

Ledsen för att de inte skräms

av den groende fascismen

 

I Kärrtorp stod de upp

såg på rasismen med lupp

Gav dem en propp

för att få till ett stopp

 

Ensam i faschismens fas3

sprayas du med spott och spe

Ingen hjälp syns

i horisontens ljus




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-29 15:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Senta här.
2015-04-29

    ej medlem längre
Det finns inga hederliga politiker längre, de är bara lydiga drängar åt sina herrar.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP