Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bärivägring

en
bärivägring
är
när det går för fort
och man vet inte
om man skall hamna någonstans
eller inte




Fri vers av stenhur VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-29 16:22



Bookmark and Share


  Järnkatten
Hehehe, det ofrivilliga störtloppets logik anas här ;)...
2015-05-02

  walborg
nyskapat ord här!
2015-04-29

  Nanna X
mm, tror jag har varit med om minst en sån... det bär iväg med en faslig fart, men det krånglar och vägrar samtidigt.
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP