Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Flyktigt


likt en
vacker fjäril

kom du in
i mitt liv


strök mina
vingar lätt

fuktade mina
sinnen



lämnade
bitterljuva minnen





Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 229 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-29 17:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint berättat!
2015-04-30

  Lars Hedlin
Så underbart ...En mjuk varm beröring i sinnet :) <3
2015-04-30

  Hanna Mari Wallin
Njuter av din poesi
2015-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Vemodig, vacker text!
2015-04-29

    ej medlem längre
Dina vackra ord kan smälta ett hjärta av sten. Underbart!

2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell