Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Valborgsmässo-eldens rishög ... eller nåt liknande ...


Så här i efternatten ...

... alldeles i efterdyningen
till den nyss passerade gryningen ...

... finns ännu ekot kvar
efter avsaknaden av
alla de efterlängtade skratten
och den närvarande tystnaden ...

Ensamheten
synes utgöra det mesta
i den existerande verkligheten ...

Tankar och funderingar
blir till ord
vilka åt alla håll och kanter
ostyrigt skvätter ...

Men kanske 
det så ändå är
sådana här nätter
trots att orden
formar sig inom
till en hel meny
med ännu
oskriftade rätter ...

... vars mening
och innebörd
gör allt för att
såväl
få bli läst
som hörd ...

... utan 
att det 
några som helst
spår efter sig 
i tillvaron sätter ...




Övriga genrer (Kåseri) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-04-30 05:40



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
instämmer i Sentas ord här"

du skriver rakt in i hjärtat
2015-05-03

  Margit Grell
ord "vilka åt alla håll och kanter
ostyrigt skvätter"..kan ofta
formas i gryningen. Bildskapande är när orden: "formar sig inom
till en hel meny
med ännu
oskriftade rätter"

Bra!


2015-05-01

  Carl Mikael Fäldt
Ärlighet sätter spår i hjärtan- förhoppningsvis många dylika!

Läsvärde?

Ja, läs lite mer Peter så torskar du tillslut!
2015-04-30

    ej medlem längre
En dag som denna, och dessutom långhelg, känns ensamheten mer än annars. Särskilt som naturen börjar bli som allra vackrast.
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP