Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärtans lakej är inte ok

 

Vi förvandlas till troll

när våra stackars hjärtan

Inte förstår sin roll

inte förstår smärtan

 

Med Knivar av skarpt stål

dissekeras vår värk inuti

Kärlek och hat förenas i en skål

bidrar till själens självplågeri

 

Vi fäller en vacker tår

skapande ett enormt sår

Verkligheten blir askgrå

när den delas upp i två

 

Mörkret blir lätt att missförstå

när ljuset skyms av dess ridå

Hatet får en chans att uppstå

tempen stiger till en stressnivå

 

Nu kommer djävulska tankar på mord

hatets signaler blir hjärnans banderoll

Skingrar alla förlåtelsens ord

i spegeln syns endast ett elakt troll




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-30 08:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Ett illfundigt och fördärvat ting är hjärtat framför allt annat; vem kan förstå det?" Jeremia 17:9
2015-04-30

    ej medlem längre
Stark text om svåra saker.
Har man värk och dessutom allt annat svårt så kan man inte klara det i egen kraft.
Blir mycket berörd.
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP