Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskuldsfullt vacker blommar du

I en liten skogstjärn

mitt i tystnadens skog

såg jag den vita näckrosen

Hon stod i brudskrud och
det gula i mitten lyste likt
solen

Jag hade frågor som ville
få svar....

Hur kan du som är så oskulds
full vit och vara född djupt
ner i den mörka dyn.

Svaret kom oväntat..

Tack vare att jag
fick vila i det mörka
fick jag kraft och mod att
hela tiden växa upp mot
ljuset.

Varifrån du kommer betyder
inget...

Modet att våga öppna dina
kronblad betyder allt

Oskulden var i fröet som
blev blomman.





Fri vers av WyS VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-30 18:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Din text omsluter och värmer :)
2015-05-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fantastiskt vacker text...tycker mycket om den...
2015-04-30

  Ronny Berk
god naturlyrik - känns som med mänsklig anknytning ...fin blid till ...
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP