Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Verklighet...




ibland glömmer man
att gå vidare


ibland måste man
glömma och gå vidare..




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-30 18:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja ibland måste man lämna det svåra och även något fint bakom sig...kram

2015-04-30

  Rise Little One
Så sorgligt att läsa dessa ord...
2015-04-30

    ej medlem längre
Sårbara ord som gör ont att läsa.
2015-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell